Hlavní obsah

Cannes 2022: Móda z červeného koberce

Od úterý 17. května do soboty 28. května probíhá ve francouzském přímořském městě Cannes prestižní filmový festival. I letos přilákaly filmové premiéry velký počet známých tváří. Prohlédněte si ty nejkrásnější modely z červeného koberce.

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Leonie Hanneová

Článek

Jednou z nejvýraznějších tváří letošního ročníku je nepochybně blogerka a modelka německého původu Leonie Hanneová, která je tváří hned několika módních a šperkařských domů.

Díky těmto spolupracím předvádí okouzlující modely, díky nimž je často terčem všech módních fotografů.

Na červeném koberci se také blýskla oblíbená modelka Adriana Lima, která v jednoduchých, ale efektních černých šatech plně odhalila své těhotenské bříško.

Podobně odhalené modely provázely také zpěvačku Rihannu po celou dobu jejího těhotenství. Bříško se tak stává součástí módních trendů a návrháři úmyslně navrhují oblečení, které jej dává na odiv.

Těhotenská móda podle zpěvačky Rihanny

Styl

Krásné šaty značky Giorgio Armani složené z crop topu a sukně oblékla herečka Anne Hathawayová, která celek doplnila efektními šperky z drahých kamenů.

Hvězdou červeného koberce se tentokrát stala modelka Alessandra Ambrosiová, která oblékla hned několik luxusních rób.

Všechny zmíněné modely naleznete v galerii.

Reklama

Související články

Těhotenská móda podle zpěvačky Rihanny

Doby, kdy se nastávající maminky schovávaly do obřích halen a šatů, jsou nenávratně pryč. Bříško už není předmětem schovávání, ale naopak ukazování. Alespoň...

Jak nosit klasickou bílou košili podle celebrit

Bílá košile by měla být základem nejen pánského, ale také dámského šatníku. Jedná se o nadčasový a variabilní kousek, který vás zachrání vždy, když nevíte, co...

Met Gala 2022: Šaty z červeného koberce

V noci z 2. na 3. května proběhla v americkém New Yorku jedna z nejočekávanějších módních akcí letošního roku. Námětem letošního Met Gala se stala Antologie...

Výběr článků

Načítám