Hlavní obsah

Bílou barvou oslníte hlavně v létě

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začala sezóna letních prázdnin, dovolených u moře a slunění s cílem opálené pokožky. Jako každý rok, i letos si módní trendy pohrávají s kontrasty. Nechte proto vyniknout čerstvě nachytaný bronz kombinací rafinovaných kontrastů a oblékejte světlé, metalické a pastelové barvy.

Foto: Profimedia.cz

Bílá barva si hraje s kontrasty.

Článek

Opálená pokožka, krátké nohavice, sukně či letní šaty. Když už se konečně i u nás dostane ke slovu léto a rtuť teploměru stoupá vzhůru, je na čase v šatníku vyhledat ty nejlehčí a nejvzdušnější kousky.

Ve znamení krajky

Ethno styl je jedním z letošních velkých letních trendů. Háčkované šaty, vesty nebo topy teď najdete téměř v každém obchodě. Zkuste je také. Opálenou pokožku ještě více zvýrazní zlaté doplňky, kterých můžete ve stylu ethno nosit klidně i více najednou. [celá zpráva]

Hippie look doplňte slaměným kloboukem s florální aplikací a pro maximální pohodlí obujte stylové zlaté pantofle.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, F&F, 229 Kč. Pantofle, Deichmann, 599 Kč. Šaty, F&F, 529 Kč. Klobouk, New Yorker, 349 Kč. Prsten, Topshop, info o ceně v obchodě.

Rafinovaně sladěno

K sukni se už dávno nemusí nosit jenom elegantní obuv nebo vysoké podpatky. Minulý rok nám, co se týče trendů, ukázal, že je povoleno všechno. Tudíž i tenisky. Nebojte se tedy experimentovat a vzor na tričku sladit s teniskami, doplnit moderní perforovanou kabelkou a pastelově žlutým náhrdelníkem.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, triko a kabelka, vše Orsay, info o ceně v obchodě. Sukně Unikát, info o ceně v obchodě. Tenisky Vans, info o ceně v obchodě.

Svěží pastely

I pastelové barvy krásně ladí s bronzovou pokožkou. Slaďte je s vyšisovanou džínovinou v podobě kraťasů do pasu a krátkým, takzvaným crop topem. V horkých letních dnech se hodí děrované saténové baleríny a menší kabelka přes rameno. Milovnice doplňků mohou celek vyšperkovat barevnými korálky na krk nebo zápěstí.

Foto: Archiv firem

Náramky, Takko, 149 Kč. Kabelka, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Top, New Yorker, 349 Kč. Kraťasy, F&F, 529 Kč. Baleríny, Toms, 1940 Kč.

Výrazný doplněk

Jak si poradit s outfitem na večerní party? Pokud spíše než zlaté fandíte stříbrné barvě, neváhejte se do ní pustit s vervou. Metalické ocelově stříbrné psaníčko slaďte s otevřenými sandálkami na bílé platformě. Skvěle se na večer hodí i tvarující džíny s délkou nad kotníky a vyšším sedem. Top volte spíše obyčejný, může být ale ozvláštněn výšivkou nebo jemným potiskem. Zajímavě pak působí zářivý doplněk. Například luxusní hodinky se svítivě žlutým páskem.

Foto: Archiv firem

Hodinky, Cartier, info o ceně v butiku. Kabelka, Asos, info o ceně na webu. Top New Look, Zoot, 549 Kč. Sandále, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kalhoty, H&M, 1299 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Móda na pláž ve znamení kimon a kaftanů

Rychle zabalit opalovací krémy, léky, pasy, peníze, ale když dojde řada na oblečení, spousta lidí začíná tápat. Kalhoty, nebo sukni? Nebo obojí? Variant je...

Nejoblíbenější barvou světa je modrá

Modrá je dobrá, zní název chytlavé písně známé kapely a málokdo si ji hned nezačne pobrukovat. Fakt je, že na tom ale doopravdy něco bude, protože průzkumy...

Výběr článků

Načítám