Hlavní obsah

Armani svou kolekcí navozuje přímořskou atmosféru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začínáte již plánovat letní dovolenou, nebo máte v plánu se někde vyhřát již během zimních měsíců? Pak vás možná osloví nejnovější kolekce od proslulého módního návrháře Giorgia Armaniho. Ta je plná vzdušných šatů či harémových kalhot jako stvořených na přímořskou riviéru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Giorgio Armani na Týdnu módy v MiláněVideo: Reuters

 
Článek

Zkušený designér Giorgio Armani ve svých sedmaosmdesáti letech představil v rámci Milánského týdne módy pod vlastní značkou svoji novou kolekci pro období jaro/léto 2022. Na přehlídkovém mole s kulisami moře se objevily modelky oděné v modelech pastelových odstínů.

Nechyběly vzdušné šaty na špagetová ramínka, ale i pro návrháře netypické harémové kalhoty, tedy kalhoty s nižším sedem a volnějšími nohavicemi, které se zužují až u kotníků. Kromě toho byly k vidění vypasované topy na míru bez rukávů či tuniky.

Vysoká krejčovina od Diora je definicí ženskosti a elegance

Styl

Závěr přehlídky patřil večerním šatům. Modelky předvedly lehounké modely ze šifonu, které svým třpytem připomínaly mořské víly.

Po celou dobu přehlídky se navzdory novodobému trendu „prázdných tváří“ modelky usmívaly. Návrhář to po své show okomentoval slovy, že dnešní svět potřebuje laskavost, něhu a úsměvy.

Reklama

Související články

Trendy kabelky v barvách podzimního listí

Kabelky patří vedle bot mezi nejoblíbenější módní doplňky žen. Není proto divu, že se většina z nás nespokojí pouze s jedním modelem na celý rok. Zatímco...

Výběr článků

Načítám