Hlavní obsah

Trendy kabelky v barvách podzimního listí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kabelky patří vedle bot mezi nejoblíbenější módní doplňky žen. Není proto divu, že se většina z nás nespokojí pouze s jedním modelem na celý rok. Zatímco v létě se nosí zejména světlé, pastelové či proutěné kabelky, s prvním spadlým listím je čas na kabelky v tlumených, přírodních tónech. Jaké se budou nosit letošní podzim?

Foto: archiv firmy

Kabelka Hobo Chilli, Folbeur, 11 500 Kč

Článek

Chystáte se pořídit si novou podzimní kabelku, která pojme všechny každodenní nezbytnosti? Pak můžete vsadit buď na klasické tvary, nebo se poohlédnout po trendy modelech. Letos jsou v kurzu zejména proplétané kabelky či ty zdobené řetězy po vzoru značky Bottega Veneta.

Kromě klasických modelů „shopper“, tedy velkých kabelek se dvěma tenkými uchy, se nosí zejména menší kousky, do kterých se toho sice příliš nevejde, ale působí velmi elegantním dojmem. Vsadit můžete také na módní ledvinky nebo malé batůžky.

Foto: archiv firem

Malá hnědá, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3590 Kč. Batoh, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3590 Kč. Kabelka uprostřed, Deichmann, 999 Kč. Velká napravo, Wittchen, 5979 Kč. Kabelka žlutá, Wittchen, 2039 Kč

Foto: archiv firmy

Kabelka, Mybelka, 2290 Kč

Co se týče barevné palety, nebojte se experimentovat. Černá kabelka je sice sázkou na jistotu, ale pokud už takovou ve své skříni máte, vsaďte tentokrát na barevnější model, který bude ladit k vašemu podzimnímu/zimnímu kabátu.

K šedé či černé barvě se například hodí červená, modrá se zase skvěle doplňuje s hnědou nebo šedou. A pokud jste hrdou majitelkou béžového kabátu, můžete se porozhlížet po kabelkách v celém barevném spektru.

Foto: archiv firem

Kabelka červená, Folbeur, 8500 Kč. Černá prošívaná, H&M, 399 Kč. Kabelka velká černá, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3590 Kč. Kabelka zelená, Folbeur, 8500 Kč. Ledvinka, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2590 Kč. Malá kabelka, H&M, 599 Kč

Kabelky, které vděčí za své jméno známým ženám

Styl
Foto: archiv firmy

Kabelka, Patrick Poppet, 9900 Kč

Co se týče materiálu, investice do kůže se vyplatí. Kabelky vypadají kvalitněji a jsou zpravidla i lépe zpracovány. Vybírejte zejména mezi těmi, které mají jemný vzorek a jsou pevné.

Hladká a měkká kůže je totiž velmi náchylná k poškrábání. Pokud ale hledáte etičtější či cenově dostupnější variantu, nemusíte smutnit. V dnešní době existuje velké množství nejrůznějších veganských kůží, které jsou od té pravé takřka k nerozeznání.

Foto: archiv firmy

Kabelky, Levi's, 799 Kč za kus

Foto: archiv firmy

Kabelka, PBG, 6900 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jaké trendy budou vládnout letošnímu podzimu

Léto sice ještě nekončí, ale v regálech obchodů už dávno panuje podzimní zboží. Začněte proto pomalu odkládat letní šaty na dno skříně a podívejte se na první...

Výběr článků

Načítám