Hlavní obsah

Účast Auriola ve Finsku ohrožuje zranění

Novinky, Martin Kézr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Továrnímu týmu Škoda Motorsport hrozí oslabení na Finské rallye, jedna z fabií možná odpadne ze startovní listiny. Bolavé levé rameno totiž vážně komplikuje další účast francouzského jezdce Didiera Auriola.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Z pěti dubových sudů se na plzeňském náměstí vyčepuje symbolických 1 700 nefiltrovaných piv Pilsner Urquell.

Článek

Soutěž začíná ve čtvrtek pozdě večer dvoukilometrovou diváckou supererzetou na dostihovém závodišti v Killeri. "Na náhradníka už je pozdě, Auriol podle pravidel musí odstartovat, omlouvala by ho jedině hospitalizace v nemocnici," oznámil šéf týmu Pavel Janeba.

"Fyzioterapeuti se jej neustále snaží dát dohromady pomocí svalových masáží i injekcí, ale zatím to kolem jeho dalšího pokračování v rallye nevypadá dobře, má velké bolesti," dodal Janeba. Čtyřiačtyřicetiletý Francouz na internetovém serveru wrc.com přiznal, že pokud se jeho stav rapidně nezlepší, v pátek už pokračovat nebude.

Reklama

Související témata:

Související články

Fabie v Německu skončily

Nezdarem skončila premiéra vozů Fabia WRC v mistrovství světa - Německé rallye. Tým Škoda Motorsport se musel už v pátek smířit s vyřazením Francouze Auriola,...

Výběr článků

Načítám