Hlavní obsah

Orient Express přivezl do Prahy Kurnikovovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ruská kráska Anna Kurnikovová se ukázala v Praze. České metropoli dala přednost před účastí na grandslamu v tenisovém chrámu - Wimbledonu. Start na slavném turnaji v Londýně ji znemožnilo údajné zranění zad, a tak se tenistka svezla slavným Orient Expressem, aby v Praze prezentovala švýcarské hodinky Omega.

Foto: Magdalena Murková

Válečná bitva

Článek

Na okruhu WTA se wimbledonská semifinalistka z roku 1997 neukázala od 9. dubna, kdy vzdala utkání prvního kola v Charlestonu. O měsíc později hrála turnaj nižší kategorie ITF v Sea Islandu, kde skrečovala semifinále kvůli zranění. "Tenis jsem nikdy neopustila a jakmile se doléčím, tak se k němu hned vrátím," vyvracela dnes pochybnosti, zda se už její život nebude ubírat jiným směrem.

Do české metropole přijela dvaadvacetiletá tenistka prezentovat hodinky firmy Omega. Společně s dalšími celebritami ji přivezl Orient Express. "Měla jsem po dlouhé době příležitost projet se vlakem," poznamenala Kurnikovová, která je jednou z 'tváří' švýcarské firmy.

Díky podobným reklamním akcím se prý dostane do exotických míst. Usměvavá tenistka však neprozradila, zda za takové místo považuje i Prahu. Nevyjádřila se ani ke spekulacím německého bulvárního listu Bild, že je těhotná se španělským zpěvákem Enrique Iglesiasem.

K představení hodinek Railmaster si společnost Omega vybrala stylové prostředí pražského Hlavního nádraží a tamní Fantovy kavárny. Půvabná Kurnikovová zapózovala s hodinkami před objektivy fotoaparátů a kamer a ještě dnes odpoledne z Prahy odletí.

Reklama

Související témata:

Související články

Kurnikovovou budou honit na tenisovou špici

Po otevřeném šampionátu Austrálie, ze kterého první tenisová sexbomba vyletěla už ve druhém kole, nebylo o slavné Rusce takřka nic známo. Vyšlo najevo,...

Výběr článků

Načítám