Hlavní obsah

Kurnikovovou budou honit na tenisovou špici

Novinky, Gazeta.ru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po otevřeném šampionátu Austrálie, ze kterého první tenisová sexbomba vyletěla už ve druhém kole, nebylo o slavné Rusce takřka nic známo. Vyšlo najevo, že celou tu dobu přítelkyně Enrika Iglesiase pilně trénovala ve znamenité akademii Nika Bolletieri.

Článek

Pro vysvětlení je třeba připomenout, že právě tam před časem tehdy ještě neznámá Kurnikovová začínala svou cestu na tenisový Olymp. Během dvou let Anna pilovala ostří svého mistrovství pod dohledem trenérů akademie, až její hvězda zazářila v celé své kráse.

Zbloudilá duše se pokorně vrátila

Nu a po tolika letech se světoznámá ruská tenistka, která právě prožívá údobí útlumu, rozhodla najít půdu pod nohama právě u osvědčených pomocníků. Sám Bolletieri přijal s nadšením svou zbloudilou duši a slíbil, že jí během krátké doby vrátí do první desítky ženského žebříčku.

Bude běhat jako nadmutá koza

"Bude to pro mě čest, vrátit Annu na vrchol formy," vyjádřil se Bolletieri. "Samozřejmě, že to bude vyžadovat nesmírné úsilí zejména ze strany tenistky. Ale můžu říct, že se chystám honit ji jako "nadmutou kozu", žertoval trenér.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám