Hlavní obsah

Zbavily jsme se hrubiánů, pochvalují si ruské striptérky mobilizaci

Částečná mobilizace, která byla letos v září vyhlášena v Rusku, měla pro tamější striptérky nečekaný benefit, všiml si uživatel Twitteru vystupující pod přezdívkou ChrisO_wiki. Dámy tvrdí, že se zbavily mnoha nevychovaných a nechtěných zákazníků a zůstala vychovaná klientela.

Foto: ČTK

Ilustrační foto

Článek

„Rozdělujeme muže na vychované a na ty, kteří se k ženám chovají nevhodně. Abych byla upřímná, právě ti hrubí chybí. Pravděpodobně jsou právě teď ve válce,“ uvedla jedna ze striptérek.

Na konci září a v říjnu podle jejích slov chodili do klubů nejčastěji ti, kteří odjížděli na frontu. „Říkali nám, tancujte pro nás, zítra musíme bojovat. Situace se ale zklidnila a nejnepříjemnější zákazníci teď na striptýz nemají čas,“ dodala.

Majitelé striptýzových klubů si ale na podzim stěžovali, že jejich podnikání válka na Ukrajině poškodila. „Počet klientů začal od února klesat a po vyhlášení částečné mobilizace klesl o 60 procent,“ stěžoval si v listu The Daily Mail například Lucky Lee, majitel podniku Golden Girls v Moskvě. Podle něj navíc mnoho bohatých Rusů prchlo do zahraničí, aby nemuseli narukovat.

V poslední době se ale situace striptýzových klubů zlepšila, píše ChrisO_wiki s odkazem na zjištění nezávislého ruského mediálního projektu SOTA. Propad v příjmech jim vyrovnají přednovoroční návštěvy, kdy byl zaznamenán masivní nárůst počtu klientů.

Zvýšíme vám daně, vzkázala Státní duma Rusům v zahraničí

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám