Hlavní obsah

Zaměstnankyně podpořila u soudu Jacksona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTA MARIA

Hoch, který obvinil amerického zpěváka Machaela Jacksona ze sexuálního zneužívání, ani jeho bratr a matka nebyli nikdy na zpěvákově sídle Neverland zavřeni. Kdykoli mohli volat tísňovou telefonní linku. V pondělí to před soudem v kalifornské Santa Marii vypověděla bývalá šéfka bezpečnostní služby v Jacksonově sídle Violeta Silvaová.

Článek

Žalující, kterému bylo v roce 2003, tedy v době údajného zneužívání, 13 let, a jeho mladší bratr se prý po ranči pohybovali volně, ale často naprosto divoce. Jezdili v golfových vozících nebo rychlých sportovních automobilech, rozhazovali odpadky a ničili vše kolem.

"Byli velmi aktivní a bezohlední. Volím zdvořilé termíny," řekla svědkyně, která je mezi prvními svědky obhajoby. "Některá jejich počínání byla za mou hranicí vkusu," doplnila. Jeden ze svědků žalující strany v minulosti vypověděl, že si pozvané děti na sídle mohly dělat, co chtěly, včetně pití alkoholu.

Matka obou bratrů, která na ranči s dětmi byla a podle Silvaové je nikdy neokřikovala, ve svědectví vypověděla, že rodina byla na ranči a v nedalekém hotelu v únoru a březnu 2003 držena proti své vůli.

Silvaová řekla, že instrukce, že děti nemají z pozemku odcházet, byla míněna tak, že nemají odcházet bez dozoru, protože jsou nezletilé. S Jacksonem o samotě sice pobývaly, ale nebylo to pravidlem. Silvaová stále pracuje na ranči Neverland. Bezpečnost měla na starosti od února do března 2003.

Ve středu začne obhajoba popové legendy předvolávat svědky, kteří mají zpěváka podpořit. Jako jeden z prvních předstoupí ve středu před soud v Santa Marii bývalý dětský herec Macaulay Culkin. Ten opakovaně obvinění vznesená proti Jacksonovi popřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson byl ještě ve 32 letech panic

Stále nové pikantní podrobnosti ze života bývalého krále světové pop-music Michaela Jacksona vyplouvají na povrch při soudním procesu v kalifornské Santa...

Hospodyně: Jackson se sprchoval s chlapcem

Zpěvák Michael Jackson (46) obviněný ze sexuálního zneužívání chlapce se sprchoval společně s chlapci. Před soudem v kalifornské Santa Marii to v úterý uvedla...

Výběr článků

Načítám