Hlavní obsah

Hospodyně: Jackson se sprchoval s chlapcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTA MARIA

Zpěvák Michael Jackson (46) obviněný ze sexuálního zneužívání chlapce se sprchoval společně s chlapci. Před soudem v kalifornské Santa Marii to v úterý uvedla jeho hospodyně. V posteli popové hvězdy měl pravidelně spávat i herec Macaulay Culkin.

Článek

Culkin navštěvoval Jacksonův ranč Neverland, když mu bylo osm a devět let. Pravidelně spal v Jacksonově posteli, řekla hospodyně, která pro zpěváka pracovala v letech 1986 až 1991. Culkin popřel, že by ho Jackson zneužíval. Jeho mluvčí uvedla, že před soudem nebude svědčit.

Hospodyně také v úterý řekla, že jednou Jacksona viděla, jak se sprchoval s dalším osmiletým chlapcem. V ložnici prý slyšela "smích, jako kdyby si hráli". "Vešla jsem dovnitř a oba byli ve sprše," řekla. Jejich svršky zůstaly rozházené po místnosti.Oba prý byli nazí. Incident se stal podle ní v roce 1989.

Uvedla také, že se jí nelíbilo, jak se zpěvák chová k jejímu vlastnímu synovi. Údajně ale neviděla, že by Jackson obtěžoval chlapce, ani kohokoli jiného obtěžoval. Její syn přitom už v pondělí před soudem uvedl, že ho zpěvák třikrát osahával v době, kdy mu bylo sedm až deset. Následně ho uplácel stodolarovými bankovkami. Jednu z nich hospodyně u něho objevila. Za mlčení dostal v roce 1994 2,4 miliónu dolarů.

Jackson je obžalován z toho, že na svém ranči Neverland v únoru a březnu roku 2002 nejméně dvakrát sexuálně zneužil chlapce, kterému je nyní 15 let. Kdyby byl uznán vinným ve všech deseti bodech obžaloby, hrozí mu za to 20 let vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Svědek: Jackson bratra osahával ve spánku

Popíjení alkoholu, masturbace a sexuální nátlak - tak popsal v pondělí před soudem v americkém městě Santa Maria chvíle na ranči Neverland, který patří...

Výběr článků

Načítám