Hlavní obsah

Jackson byl ještě ve 32 letech panic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Stále nové pikantní podrobnosti ze života bývalého krále světové pop-music Michaela Jacksona vyplouvají na povrch při soudním procesu v kalifornské Santa Marii. Magnetofonové nahrávky jeho starších telefonátů prý dokazují, že dnes šestačtyřicetiletý zpěvák byl ještě ve dvaatřiceti letech panic a toužebně snil o sexu s některou z ženských fanynek.

Článek

Záznamy, jak informuje internetový server femalefirst.co.uk, zachycují telefonické rozhovory, které zpěvák pravidelně vedl od roku 1985 s tehdy devítiletým chlapcem. Pořídili je údajně hochovi rodiče.

Na nahrávkách, které byly nyní dány soudu k dispozici, Michael Jackson podrobně vypráví o svém boji s anorexií a také o tom, co všechno dělá pro to, aby se zbavil kudrlin na své hlavě.

Především se však v telefonátech, které se konaly pravidelně kolem půlnoci, svěřuje se svými milostnými problémy, s pokusy intimně se po koncertě sblížit s některou ze svých dívčích ctitelek, přijít konečně o panictví.

"Obsah pásků představuje skutečnou bombu. Záznamy dokazují, že Michael je heterosexuální, nebo alespoň v minulosti byl," tvrdí zpěvákův mluvčí.

Právní experti však nevylučují, že jejich přehrání v soudní síni může mít bumerangový efekt. Zejména proto, že posluchačem jeho niterných zpovědí byl devítiletý chlapec.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám