Hlavní obsah

Tragédie na Floridě: Čtyřletá dvojčátka se ve spánku udusila v bedně na hračky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jacksonville

Zdrcující tragédie se odehrála ve floridském Jacksonvillu, kde se v bedně na hračky udusila čtyřletá dvojčata, holčičky Aurora a Kellan. K neštěstí došlo během noci, kdy se děvčátka rozhodla, že namísto postýlek stráví noc v bedně z cedrového dřeva. Ve spánku se ale nad nimi zavřelo víko, které znemožnilo přísun dostatečného množství kyslíku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nešťastná matka se svěřila se vším na Facebooku. Osudný večer byla ještě v práci, dvojčata i s jejich staršími dvěma bratry proto ukládal ke spánku otec. Rodiče podle listu The New York Post pracovali v odlišnou dobu, aby si nemuseli najímat chůvu na hlídání.

„Když jsem po několika hodinách přišla domů, jako vždy jsem se podívala na děti, abych se ujistila, že spí. Pak jsem si dala něco k jídlu a šla jsem také ulehnout,“ napsala matka Sadie Myersová.

Zatímco rodina spala, Aurora a Kellan se probudily a zřejmě si chtěly hrát, což prý dělaly často. Tentokrát se ale vše seběhlo jinak. Děvčátka se rozhodla, že si lehnou do bedny, z níž předtím vyklidila hračky.

Během spánku se pak jedno z děvčátek zřejmě pohnulo tak, že se víko staré bedny zavřelo. „Je to něco, co jsem nevěděla, a jsem si jistá, že to neví ani mnoho dalších lidí. Většina beden, jakmile jsou zavřené, jsou vzduchotěsné a zvukotěsné,“ pokračovala matka v příspěvku.

Našel je starší bratr

Druhý den ráno, když rodiče nemohli Auroru a Kellan najít v postýlkách, propukla panika. Celá rodina holčičky hledala po celém domě, až jeden z bratrů najednou zakřičel: „Mami, našel jsem je!“

Rodiče si oddechli, ale jejich úleva netrvala dlouho. „Během několika vteřin jsem věděla, že je něco špatně. Rychle jsem pochopila, že je už pozdě,“ uvedla dále matka a vyzvala všechny rodiče, aby podobné bedny na hračky okamžitě zničili, jestliže je mají doma také.

Ukrajinský chlapec chtěl zachránit život polské spolužačce. Zahynul pod koly vlaku

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám