Hlavní obsah

Unesená dvouletá holčička přežila tři dny v thajské jeskyni

Novinky, mso
Bangkok

Pohřešovaná téměř dvouletá holčička přežila tři dny v jeskyni v Thajsku, než ji našli záchranáři. Batole unesl v neděli 44letý Barmánec, kamarád otce dítěte, aby ho obětoval duchům lesa, uvedla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dvouletá holčička přežila tři dny v jeskyni, kde ji chtěl únosce obětovat lesním bohůmVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Gina Wongsilarungová byla z domu unesena v neděli. Do pátrací akce se zapojilo přes 200 policistů se psy a drony.

Podezřelého zadrželi policisté v pondělí, strážcům zákona se k únosu přiznal a uvedl, že dívku zanechal v jeskyni přibližně tři kilometry od domu.

Batole se nakonec záchrannému týmu podařilo najít ve středu v omšelé dřevěné budově stojící vedle jeskyně.

Z vražd dvou školaček na Sibiři je podezřelý propuštěný zvrhlík

Evropa

Dítě na sobě mělo ranky způsobené místním hmyzem a podle záchranářů bylo vyčerpané, jinak se ale zdálo být v pořádku. Holčička byla převezena do nemocnice kvůli bližšímu vyšetření.

Podezřelý, o kterém se AP zmiňuje jako o Siewovi, vyšetřovatelům řekl: „Lesní duchové mi sdělili, abych pro ně obětoval dítě. Proto jsem Ginu donesl k jeskyni, kde jsem ji zanechal. Nezabil jsem ji.“

Barmánec 23měsíční holčičku unesl ve chvíli, kdy si hrála před domem. Její matka mezitím vařila večeři, otec doma nebyl.

Španělská rodina po letech odhalila záměnu novorozenců. Dívka chce 76 milionů

Zahraniční

„Modlila jsem se za ni celou noc. Jsem šťastná, že je naživu. Obětovala bych svůj život za to, aby se vrátila,“ uvedla matka Malee.

Místní policie sdělila, že Barmánec se k únosu přiznal.

„Vyslýchali jsme ho celou noc. Vypadal zmateně a možná užíval drogy. Přiznal se k únosu holčičky, kterou zanechal před jeskyní. Muže musíme ještě vyslechnout, abychom zjistili jeho motiv, nebo zda dívce nějak neublížil,“ dodal policejní šéf Pichet Chiranantasin.

Reklama

Výběr článků

Načítám