Hlavní obsah

Neobvyklé záběry: Putina líbaly fanynky z pěstírny rajčat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruský prezident Vladimir Putin v úterý navštívil stavropolský region na jihu země. Kreml následně zveřejnil záběry setkání Putina s nadšeným davem. Došlo i na polibky od fanynek.

Fanynky líbaly a objímaly Putina při jeho návštěvě na jihu Ruska.Video: Reuters

 
Článek

„Právě jsem byl ve vašem podniku, který pěstuje rajčata. Je super. Takové nemáme,“ sděluje Putin na videu davu. Jedna z žen se jej ptá, zda rajčata ochutnal, načež prezident přitakává, že ano. „Díky našemu vůdci je naše osada krásná. Přijeďte znovu,“ říká tatáž žena, když je Putin na odchodu.

Již v minulosti se objevily zprávy, že Putin na veřejná vystoupení posílá dvojníka. To Kreml dlouhodobě odmítá. „Toto patří do kategorie absurdních informačních hoaxů, které celá řada médií probírá se záviděníhodným zápalem,“ vyjádřil se k nim mluvčí prezidenta Dmitrij Peskov.

Foto: Mikhail Metzel, Reuters

Putin se nechal od fanynek obejmout a políbit

Mnoho spekulací či vtipů o prezidentově paranoii způsobily i fotografie jeho extrémně dlouhého stolu, u kterého vede jednání s dalšími státníky i se svými spojenci. Záběry blízkého setkání Putina se zdánlivě náhodnou skupinou místních jako ty ze Stavropolu jsou tak v posledních letech poměrně ojedinělé.

Putina, který je v Rusku u moci, buď jako prezident, nebo jako premiér, už od posledního dne roku 1999, čekají v půlce března prezidentské volby. Proti němu kandidují tři další kandidáti, ale ani jeden z nich není vůči současnému prezidentovi kritický. Několik dalších kandidátů bylo z voleb diskvalifikováno.

Foto: Mikhail Metzel, Reuters

Putin si podává ruku s fanynkami

Foto: Mikhail Metzel, ČTK/AP

Putin navštívil pěstírnu rajčat v rámci předvolební kampaně

Šéf Putinových špehů Naryškin: Macronova prohlášení dokazují nezodpovědnost západních politiků

Svět

Reklama

Výběr článků

Načítám