Hlavní obsah

Solovjov využil Scholzův úraz: Strachem se mu zapletly nohy, a to se na Němce teprve chystáme

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víkendový úraz německého kancléře Olafa Scholze, při němž si šéf berlínské vlády poranil obličej, neušel moderátorovi ruské státní televize Vladimiru Solovjovovi. Známý propagandista jej využil k dalšímu plamennému verbálnímu výlevu, v tomto případě na adresu Německa.

Německý kancléř Olaf Scholz s páskou přes oko na jednání SPDVideo: AP

 
Článek

„Skutečnost, že Scholz upadl tváří do bláta, ukazuje, že se mu strachem zapletly nohy do copánku,“ hřímal Solovjov při upřeném pohledu do kamery.

„A to jsme se vámi ještě nezačali zabývat. Ale začneme. Máte strach z našich jaderných zbraní? Máme i mnoho dalších zbraní,“ pokračoval moderátor.

„A vy, dědicové německých nacistů, nedělejte si žádné iluze. Nikdy vám nic neodpustíme,“ hrozil Solovjov ve svém živě přenášeném pořadu.

Scholz si přivodil zranění při sobotním joggingu v Postupimi. Má pohmožděné a oteklé pravé oko, které si nyní chrání černou páskou. V neděli odpočíval, ale v pondělí už opět začal vykonávat své pracovní povinnosti.

Kdo zaútočil na ruský Pskov? Ukrajina je daleko, Solovjov volá po zničení Pobaltí

Válka na Ukrajině

Reklama

Výběr článků

Načítám