Hlavní obsah

Německý kanibal pátral po dalších obětech

Právo, DPA, kov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KASSEL

Další oběti hledal Armin Meiwes (42), v Německu nyní přezdívaný "kanibal z Rotenburgu" poté, co loni v noci na 10. března zabil a zčásti snědl inženýra Bernda Brandese (43). Meiweis to v pondělí opakovaně přiznal před soudem v Kasselu.

Foto: Ing. Vladimír Martínek

Obec Horní Moštěnice si pořídila mobilní vybavení pro kompostování biologicky rozložitelného odpadu.

Článek

"Přiznávám se ke svému činu, ale nebyla to vražda, nýbrž pomoc ke smrti. Daroval mi své tělo, a já mu pomohl k sebevraždě. Vím, že je to tabu, a proto se musím omluvit před bohem a celým světem," prohlásil a dodal, že "kdyby navštívil o několik let dříve psychologa, nemuselo to dojít tak daleko".

Další zájemci

Když ho loni na podzim zatkla policie, hledal další oběť, protože Brandes prý ho zklamal tím, že se vydával za mladšího, než byl a také byl tlustší než o sobě říkal. S novou obětí by prý nejdříve dojedl maso z Brandese, které kriminalisté objevili v jeho mrazáku.

Oběť by zřejmě našel: vyšetřovatelé totiž vyhledali na německé kanibalistické scéně mnoho nabídek, prohlásil Wilfried Fehl, vyšetřovatel kriminalistického úřadu Hesenska.

Reklama

Související témata:

Související články

Kanibal už odmítá lidské maso

Na lidské maso již nemá chuť kanibal z Rotenburgu, jak bývá nazýván Armin M. (41), který v březnu 2001 zabil a částečně snědl berlínského inženýra Bernda B....

Začal soud s německým kanibalem

Našel si svou oběť na inzerát. Společně spolu povečeřeli - penis. A pak ho zabil, tělo následně naporcoval. Během "rituálu" si s uříznutou hlavou stále...

Výběr článků

Načítám