Hlavní obsah

Ind zavraždil manželku a dvouletou dceru tak, že jim na noc vpustil do ložnice kobru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětadvacetiletý Ind zabil svou o dva roky mladší manželku a dvouletou dceru tak, že jim na noc vpustil do ložnice jedovatou kobru. Tu předtím koupil u jednoho zaklínače hadů s tím, že ji použije k náboženským účelům.

Foto: Profimedia.cz

Kobra indická

Článek

Tragédie se podle listu Daily Mail odehrála už začátkem října ve vesnici Adheigaon v západní části země. Policie muže zatkla až o měsíc později, když jej jeho tchán obvinil z vraždy.

Otec rodiny, který osudnou noc spal v jiné místnosti, nejprve tvrdil, že jde o neštěstí. Další vyšetřování ale ukázalo, že měl s manželkou hádku a že vypustil kobru z plastové nádoby do pokoje právě on.

Druhý den ráno byly matka s dcerou nalezeny bez známek života. Přivolaní sousedé kobru zabili a oběti odvezli do nedaleké nemocnice, kde je lékaři prohlásili za mrtvé.

Podezření vyšetřovatelů zesílilo i poté, co vyslechli několik místních zaklínačů hadů. „Nejprve obvinění popíral a tvrdil, že had se mohl do místnosti dostat sám. Nakonec se ale ke spáchání zločinu přiznal,“ uvedl policejní ředitel Džagmohan Mína.

Muž byl zatčen až měsíc po incidentu kvůli „určitému zpoždění“ při shromažďování důkazů. „Mezitím jsme také obdrželi pitevní zprávu, která jasně ukazuje, že ke smrti matky a dcery došlo v noci na 6. října,“ dodal ředitel.

Na golfové hřiště v Kapském Městě se vplížila rozzuřená kobra

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám