Hlavní obsah

Harryho a Meghan mají sousedé v Kalifornii plné zuby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Copak prodají příště? sázejí se kalifornští sousedé prince Harryho a jeho manželky Meghan v noblesním sídle Montecito. Místní noviny si dělají z vévody a vévodkyně legraci a Harryho dlouholetí kamarádi se od něj odvracejí a vyhrožují, že udělají to samé, co on. Vezmou fotografie z jejich mládí a vyrazí s nimi do médií, píše deník Daily Mail.

Foto: Pool, Reuters

Harry a Meghan

Článek

„Většina jeho přátel považuje to, co Harry udělal, za něco otřesného a odpudivého,“ řekl bývalý Harryho přítel deníku Daily Mail.

Další bývalý kamarád popsal vévodu ze Sussexu jako „zlomeného muže“. Podle něj se odcizil všem, kteří mu pomáhali. „Teď je úplně izolovaný,“ dodal.

Důvěra je založena na vzájemné loajalitě, řekl bývalý známý Harryho. „Za ta léta se stalo tolik věcí a Harry volal svým přátelům a řekl: ‚Zahoďte tu fotku a slibte mi, že o ní nebudete mluvit.‘ Všechno by to byla pěkná potrava pro tisk,“ varoval další.

Jako opilecká esemeska. Harryho kniha je podle recenzí příšerná, jde ale na dračku

Koktejl

Plné zuby vévody a vévodkyně ze Sussexu mají i jejich sousedé v sídle Montecito. „Proč to dělá?“ vyjadřují se sousedé o neuvěřitelném Harryho televizním rozhovoru.

Jedna ze sousedek hned odpovídá: „Všem mým přátelům je z toho špatně. Proslýchá se, že s Netflixem uzavřeli smlouvu na 100 milionů dolarů. Jsem si jista, že se zajímají jen o to, jak si udržet svůj životní styl. Podle mě jen přemýšlejí o tom, z čeho by mohli dostat peníze a co by mohli ještě zpeněžit.“

Místní noviny Montecito Journal si udělaly z Harryho legraci. Věnovaly mu titulní stranu. V plné výstroji hráče póla sedí na hřbetě houpacího koně. Mnohými je tato karikatura chápána jako narážka na jeho poměrně skromné sportovní úspěchy.

V Santa Barbara Polo and Racquet Club loni v létě Harry spadl z koně před diváky, mezi nimiž bylo mnoho celebrit. O několik dní později se zúčastnil semifinále ligy, kde jeho tým zápas prohrál.

Harry mírní škody: Neřekl jsem, že královská rodina je rasistická

Evropa

Náhradník. V britských knihkupectvích se začaly prodávat Harryho paměti

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám