Hlavní obsah

V Liverpoolu po policejních manévrech dopadli vraha devítileté dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská policie v noci na pátek zadržela muže, kterého podezírá z vraždy devítileté dívenky Olivie Pratt-Korbelové. Skončila tak rozsáhlá pátrací akce, která se rozběhla v pondělí poté, co šestatřicetiletý muž začal v Liverpoolu střílet na jiného muže, zasáhl ale dívku a její matku, načež z místa utekl.

BEZ KOMENTÁŘE: V Liverpoolu zastřelili devítiletou dívkuVideo: AP

 
Článek

Ke střelbě došlo v liverpoolské čtvrti Dovecot poté, co matka zavražděné dívky v pondělí večer okolo desáté večer otevřela dveře svého domu, aby se podívala, co působí rozruch na ulici. V té chvíli do jejího domu vběhl muž a další po něm začal střílet.

Kromě muže, na kterého střílel, útočník trefil a na místě zabil devítiletou dívku. Její matku postřelil do ruky. Pak nasedl do auta a z místa činu ujel.

Kvůli případu, jenž otřásl Spojeným královstvím, se rozjela rozsáhlá pátrací akce, která skončila v noci na pátek zatčením pětatřicetiletého Josepha Neeho, jenž byl v minulosti přistižen při pouličním prodeji heroinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám