Hlavní obsah

Trojice Maďarů ze seznamu nejhledanějších zločinců si vyjela k moři. A sklapla past

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Španělská policie se pochlubila kardinálním úlovkem. V přímořském letovisku Alicante dopadla tři maďarské kriminálníky, kteří figurovali na seznamu nejhledanějších zločinců Evropy. Na pobřeží Středozemního moře si zrovna užívali dovolenou. Video z policejního zásahu v pátek zveřejnila agentura AP.

Španělská policie zadržela v Alicante tři kriminálníky ze seznamu nejhledanějších zločinců Evropy. Byli na dovolenéVideo: AP

 
Článek

Na záběrech španělských četníků (Civilní gardy) je zachyceno zatčení dvou ze tří mezinárodně hledaných maďarských občanů. Jejich identitu španělské úřady nezveřejnily, prozradily ale, že muži byli zapojeni do mezinárodního obchodu s drogami, jejich výroby a s tím související kriminality.

Měli se podílet na vysoce automatizované výrobě a distribuci enormního množství konopí. Utržit tak měli miliony eur. Ve Španělsku se trojice ukrývala pod falešnou španělskou identitou. V případě usvědčení jí hrozí doživotní vězení.

K zatčení v Alicante došlo podle agentury AP před pár dny, video policie zveřejnila ve středu.

Na lodi u Korfu byl zadržen český podvodník, který vytuneloval spořitelní družstvo

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám