Hlavní obsah

Strauss-Kahn měl během víkendu, kdy měl znásilnit pokojskou, tři milenky

Paříž

Bývalý šéf Mezinárodního měnového fondu (MMF) Dominique Strauss-Kahn měl během víkendu, v němž podle obžaloby znásilnil pokojskou v hotelu v New Yorku, styk se třemi ženami. Uvedl to list New York Post s odkazem na francouzská média.

Foto: Profimedia.cz

Anne Sinclairová a Dominique Strauss-Kahn

Článek

Kahn se údajně svěřil své ženě Anně Sinclairové, že v inkriminovaný víkend měl tři milenky. Francouzskému magazínu Le Point to řekla jedna z jejích přítelkyň.

Jeho manželka nevěří, že by její muž donutil pokojskou k sexu násilím. Už dříve se nechala slyšet, že na ženy působí pouze svým šarmem. "Je to svůdník, ale ne násilník," citovali ji její přátelé.

Kahn ji také údajně před sňatkem varoval a upozorňoval na to, že je velký sukničkář. Pár se bral v roce 1991. Sinclairová předtím pracovala jako novinářka.

Dvaašedesátiletý Strauss-Kahn je podezřelý, že 14. května znásilnil v newyorském hotelu Sofitel pokojskou. Na jejích šatech se našlo sperma. Kahn později rezignoval na post šéfa MMF a zřejmě ani nebude kandidovat na francouzského prezidenta, jak se předpokládalo.

Vyšetřovatelé později zjistili, že pokojská, která tvrdí, že ji muž k sexu donutil, v některých částech výpovědi lhala. Je proto možné, že s Kahnem měla sex dobrovolně. Podle zjištění policie má styky s podsvětím, byla zapletena do obchodu s drogami a na účet jí chodily sumy peněz, jejichž původ neuměla vysvětlit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám