Hlavní obsah

Slovenský gynekolog měl zneužívat nezletilé děti. S jednou dívkou má potomka

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská policie vyšetřuje případ sexuálního zneužívání nezletilých. Podle televize Markíza měl gynekolog z Piešťan zneužívat nejen dívky, ale i chlapce. Se čtrnáctiletou dívkou má podle televize devítiměsíční dítě.

Foto: TV Markíza

Nemocnice v Piešťanech

Článek

Televize informovala, že gynekolog pracoval v piešťanské nemocnici rok a polici shromažďovala informace k případu několik měsíců. „Bylo vzneseno obvinění proti jedné osobě,” uvedla trenčínská policejní mluvčí Danka Adamíková. „Vzhledem k citlivosti případu se nebudeme blíže vyjadřovat,” dodala.

Podle Markízy je gynekolog obviněný z trestného činu zneužívání a ohrožování mravní výchovy mládeže. „Měl sexuálně zneužívat dvanáctileté a třináctileté dívky, a dokonce i nezletilé chlapce. Setkávat se měli ve městě Myjava, odkud lékař pochází,” uvedla televize.

Policie zadržela při pohovoru v Praze falešného gynekologa

Krimi

Lékař na telefonáty novinářů nereagoval. Ředitel nemocnice o obvinění neví.

Markíza uvedla, že gynekolog má mít dítě se čtrnáctiletou dívkou. „Dítě má údajně už devět měsíců,” tvrdí televize. Matka dívky připustila, že její dcera lékaře sama vyhledávala. Nyní žije s dítětem v centru pro děti a rodiny.

Reklama

Výběr článků

Načítám