Hlavní obsah

Skoro jako v kavárně, jen s trochou sexu, popsal pořadatel bruselské orgie

– Brusel
Novinky, Michal Sobotka

Všech 25 hostů, kteří se zúčastnili sexuálního gay večírku v Bruselu, prodělalo koronavirus, uvedl organizátor akce David Manzheley pro list Het Laaste Nieuws. Orgií se zúčastnil také maďarský europoslanec z vládní strany Fidesz József Szájer.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Záběry z bruselského bytu, kde byl maďarský europoslanec na orgiíchVideo: Reuters

 
Článek

„Všichni mí hosté už koronavirus prodělali a nesmí se u nich projevit symptomy. Jsou to mí přátelé a věřím, že by mi v tomto nelhali,” řekl Manzheley. Uvedl, že si je vědom, že vzhledem k současným opatřením byla akce nelegální, nicméně dodal, že všichni přítomní se chovali opatrně.

Záběry z bytu, kde byl maďarský europoslanec na orgiích

Evropa

„Abych byl upřímný, tak nevím, v čem je problém. Na večírku byli dokonce dva zdravotní bratři. I oni řekli, že je akce bezpečná,” vysvětloval pořadatel akce. Přítomní podle jeho slov „trošku pili, trošku si povídali, skoro jako v kavárně. Jen s tím rozdílem, že měli trochu sexu”.

Foto: Profimedia.cz

Policie zasahuje v bruselském bytě, kde se odehrávaly sexuální orgie

Když do bytu vtrhla policie, bylo v něm přítomno přes dvacet lidí. U všech policie ověřila identitu. Všichni dostali pokutu ve výši 250 eur (asi 6600 korun). Dva návštěvníci se odkázali na diplomatickou imunitu.

Orbánova europoslance přes lockdown v Bruselu přistihli při hromadné orgii s muži

Evropa

Na místě byl přítomný také maďarský europoslanec József Szájer ze strany Fidesz premiéra Viktora Orbána. Szájer se za návštěvu party, kde se měly orgie odehrávat, omluvil a po skandálu rezignoval.

„Nezapomeneme ani nepopřeme jeho třicetiletou práci, ale jeho čin je nepřijatelný a neobhajitelný. Vzdání se mandátu a vystoupení ze strany bylo jediným správným rozhodnutím,” uvedl Orbán.

Reklama

Výběr článků

Načítám