Hlavní obsah

Sarkozyho žena je prý těhotná, její matka to popírá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

O víkendu se v časopisu Closer objevily nové spekulace o tom, že manželka prezidenta Nicolase Sarkozyho Carla Bruniová je těhotná. Prezidentský pár se k tomu dosud nevyjádřil a jeho okolí odmítlo listu Le Figaro zprávu komentovat. Matka první dámy zprávu popřela.

Foto: Profimedia.cz

Carla Bruniová s manželem a prezidentem Nicolasem Sarkozym

Článek

Informaci o těhotenství Bruniové přinesl s odvoláním na "zdroj velmi blízký páru" francouzský časopis Closer. "Prezidentský pár požádal, aby se nerozšířila důvěrná informace o zatím křehkém, ale tak vytouženém těhotenství," napsal časopis.

Podle listu Le Figaro je to potřetí, co místní tisk v posledních dvou letech píše o otěhotnění francouzské první dámy. Dosavadní spekulace se však vždy ukázaly jako neopodstatněné. Zřejmě tomu bude podobně i tentokrát.

Tvrzení časopisu Closer již veřejně popřela matka první dámy Marisa. Sarkozy, Elysejský palác i oslovení ministři odmítli zprávu časopisu komentovat.

List Closer je ale kategorický: "Carla a Nicolas Sarkozyovi budou po více než tříletém svazku naplněni radostí. První dáma Francie čeká ve svých 43 letech dítě."

Reklama

Výběr článků

Načítám