Hlavní obsah

Razie ve Vídni. Sedmnáctičlenný gang je podezřelý ze sexuálního zneužívání 12leté dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prokuratura ve Vídni vyšetřuje případ, kdy 17 mladých lidí údajně několik měsíců sexuálně zneužívalo 12letou dívku. Někteří z nich jsou stejně jako ona nezletilí. Jeden je podle agentury APA podezřelý ze znásilnění, dalších 16 ze závažného sexuálního zneužívání. Zatčení pocházejí z migrantských rodin s převážně tureckými a částečně i bulharskými kořeny, napsal list Kronen Zeitung.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Své počínání někdy natáčeli a dívku vydírali tím, že záběry zveřejní. Se zneužíváním začal jako první přítel dívky, kterého poznala začátkem loňského roku a který později svým komplicům děvče přenechával, aby ho také zneužívali. Oběť se ze studu, že věc vyjde najevo, podvolovala a své matce se svěřila až velmi pozdě.

Policie ve čtvrtek provedla razii v desítkách vídeňských bytů. Podezřelým, kterým je mezi 13 a 18 lety, zabavila několik mobilních telefonů. V jednom z nich se našlo video zachycující skupinové sexuální zneužívání dvanáctileté dívky, která opakovaně křičí „Přestaňte!“, napsal Kronen Zeitung.

Všech sedmnáct zatčených policie později propustila a vyšetřováni jsou na svobodě. Podle rakouského listu podezřelí vyšetřovatelům tvrdili, že měli za to, že dívka je starší a že šlo o konsenzuální sex.

V Hamburku znásilnili ženu, když šla pro děti do školy

Evropa

Padesátiletý Íránec je ve vazbě kvůli zneužití 11leté dívky na koupališti v Magdeburku

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám