Hlavní obsah

V Hamburku znásilnili ženu, když šla pro děti do školy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá policie intenzivně pátrá po dvou mužích, kteří měli na jižním předměstí Hamburku za bílého dne znásilnit 29letou ženu, když šla vyzvednout ze školy své děti. Údajní pachatelé podle kriminalistů mluvili arabsky.

Foto: Google Street View

Škola Am Kiefernberg v Hamburku

Článek

Zločin se podle ženy odehrál v areálu základní školy Am Kiefernberg. Dva muži v tmavém oblečení kolem poledne ji měli oslovit ještě na ulici a poté zavléci do školního areálu, informoval list Hamburger Morgenpost. V prostoru schodiště měl pak jeden z mužů oběť držet a druhý znásilnit. Nato prý oba utekli.

Jeden z podezřelých je ve věku 40 až 50 let, má šedé vlasy, knír a husté srostlé obočí. Jeho údajný komplic je asi o deset let mladší, vyšší svalnaté postavy. Na nose měl poměrně čerstvou ránu a tetování na předloktí.

Žena událost nahlásila policii, která se obrátila na veřejnost s naléhavou výzvou o pomoc. Hledá svědky, kteří by mohli ke zločinu nebo pachatelům poskytnout jakékoli informace.

Podle policejních statistik dojde v 83milionovém Německu denně v průměru ke 32 znásilněním a dalším sexuálním trestným činům. Jde pouze o registrované delikty. Kriminalisté odhadují, že skutečný počet je mnohem vyšší.

V domově důchodců ve Vídni někdo znásilnil a okradl 92letou babičku. Policie zatkla Alžířana

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám