Hlavní obsah

Putin prý v noci spadl ze schodů a narazil si kostrč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anonymní telegramový kanál General SVR, který o sobě dlouhodobě tvrdí, že vynáší informace z Kremlu, v pátek napsal, že ruský prezident Vladimir Putin tento týden spadl ze schodů ve své rezidenci a pochroumal si kostrč. Zprávu převzala světová, povětšinou ale bulvární média.

Foto: Photolure, Reuters

Ruský prezident Vladimir Putin

Článek

„Tři bodyguardi pomohli prezidentovi dostat se na nejbližší pohovku a přivolali zdravotníky, kteří mají v rezidenci službu. Ti nic zásadního nezjistili, prezidentův stav je stabilizovaný, dokáže se pohybovat sám. Jediná věc, která ho trápí, je bolest v oblasti kostrče při sezení,“ uvedl kanál General SVR.

Zpráva o údajném pádu ze sedmi schodů ruského prezidenta znovu rozvířila debatu o zdravotním stavu 70letého ruského prezidenta.

V médiích se v minulosti objevily zprávy o tom, že ho může trápit Parkinsonova choroba nebo některá z forem rakoviny. Žádná z těchto informací se ale dosud nepotvrdila.

Putin měl podstoupit operaci, která mu zastaví rakovinu

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám