Hlavní obsah

Předseda slovenského parlamentu uhodil přítelkyni, matku svých dvou synů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dostala pár facek, ale nikdo ji nemusel ošetřovat, řekl v úterý předseda slovenského parlamentu a politického hnutí Jsme rodina Boris Kollár (57) na adresu své bývalé přítelkyně a matky svých dvou synů Barbory Richterové (34). K incidentu mělo dojít ještě v roce 2012 v jeho vile v Miami.

Foto: Profimedia.cz

Barbora Richterová a Boris Kollár na snímku z 5. května 2019

Článek

Kollár tvrdí, že se to stalo proto, že jeho expřítelkyně hodila jejich společné dítě do vzdálenosti asi pěti metrů. „Přiznávám, že jsem jí dal pár facek. Mohla ho zabít. Byl jsem v šoku, v zatemnění mysli,“ dodal předseda parlamentu na emotivní tiskové konferenci.

Richterová poslala poslancům parlamentu dopis, že ji sledují různé automobily a může za tím být Slovenská informační služba. Kollár odmítá, že by ji dal sledovat tajnou službou.

Za vyjádřeními Richterové vidí Kollár politicky motivovanou snahu o očernění jeho a jeho hnutí v rámci předvolební kampaně. Na Slovensku se 30. září 2023 uskuteční předčasné parlamentní volby.

Expartnerka vrátila Kollárovi luxusní vůz. Nechala ho před parlamentem i s klíčky a vzkazem

Zahraniční

Na tiskové konferenci vystoupila také Patrícia Vitteková, bývalá manželka slovenského fotbalového reprezentanta Róberta Vitteka.

Oba byli v čase incidentu hosty v Kollárově americké vile. Vitteková potvrdila, že Richterová hodila dítě do vzdálenosti několika metrů a ohrozila jeho život. „Ano, dal jí pár facek, ale ty bych dala i já,“ řekla Vitteková.

Richterová tvrdí, že Kollár neviděl své dva syny Artura a Aarona už půl roku.

„Richterová dostává na dvě děti 3000 eur (přes 71 tisíc korun – pozn. red.), dostala rodinný dům s bazénem, nemusí platit hypotéku a platím Arturovi drahou americkou školu. Já bych se se svými dětmi setkával, ale nikoliv pod dozorem Richterové,“ řekl Kollár.

Předseda parlamentu proto bude žádat střídavou péči o děti. Kollár má s deseti ženami celkem dvanáct dětí a třinácté je údajně na cestě. Týdeník Plus 7 dní odhalil, že Kollár čeká dítě s Laurou Vizváryovou (28).

Další zářez. Předseda slovenského parlamentu Kollár bude mít 13 dětí s 11 ženami

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám