Hlavní obsah

Další zářez. Předseda slovenského parlamentu Kollár bude mít 13 dětí s 11 ženami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třináct dětí s jedenácti ženami, to bude zanedlouho bilance předsedy slovenského parlamentu Borise Kollára (57). Týdeník Plus 7 dní odhalil, že Kollár čeká dítě s aktuální favoritkou Laurou Vizváryovou (28).

Foto: Profimedia.cz

Předseda slovenského parlamentu Boris Kollár

Článek

S touto blondýnkou se Kollár před časem vracel z Dubaje a týdeník nyní odhalil, že Vizváryová je těhotná. „Vypadá to tak, že je v pokročilém stadiu těhotenství. I když oficiálně to zatím nepotvrdila, nedávno zveřejnila záběry, jak si prohlíží luxusní dětské postýlky,“ uvedl týdeník.

Vizváryová podniká v oblasti módy, má obchod v centru Bratislavy. Je svobodná matka a svého času se snažila uspět ve slovenské verzi X Faktor.

Foto: Archiv FTV Prima

Laura Vizváryová v soutěži X Factor v roce 2014

Kollárovi porodila loni dvanácté dítě Barbora Richterová (33). Bývalá plavkyně už má s Kollárem desetiletého syna Artura.

Koncem října 2020 utrpěl Kollár vážné zranění při dopravní nehodě. Ve voze s ním tehdy seděla modelka Mirka Fabušová (35). Na Slovensku tehdy vyvolalo značné pobouření, že během pandemie měl předseda parlamentu v nemocnici povolené návštěvy. Často ho navštěvovala právě Richterová.

Předseda slovenského parlamentu vzkázal policii, ať si svoje kecy strčí do zadku

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám