Hlavní obsah

Expartnerka vrátila Kollárovi luxusní vůz. Nechala ho před parlamentem i s klíčky a vzkazem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Barbora Richterová (34), bývalá přítelkyně předsedy slovenského parlamentu Borise Kollára (57) a matka jeho dvou dětí Artura (11) a Aarona (9 měsíců), odstavila v pondělí před budovou parlamentu v Bratislavě luxusní vůz, který jí politik daroval. I s klíčky. Na čelní okno nalepila ironický vzkaz „Táta roku Boris Kollár“ a telefonní číslo předsedy parlamentu s narážkou na to, že Kollár se údajně o své vůbec děti nestará.

Foto: Profimedia.cz

Barbora Richterová a Boris Kollár na snímku z 5. května 2019.

Článek

Bývalá partnerka tvrdí, že Kollár se o syny vůbec nezajímá, odebral jim pečovatelku a osobního řidiče. „Otce nedělá to, že dětem koupí hračky a oblečení a platí výživné. Aaronovi je devět měsíců a svého biologického otce nezná. Ani syn Artur s ním není v žádném kontaktu,“ řekla Richterová deníku Nový čas.

Richterovou naštvalo, že Kollár opakovaně tvrdil, že se o své děti vzorně stará. „I to auto mělo naježděné přes dvě stě tisíc kilometrů a vykazuje stále nějaké poruchy. Na to auto se nedá spolehnout, tak jsem mu ho vrátila,“ uvedla Kollárova expřítelkyně.

„Protože se mnou ani se synem nekomunikuje a má nás oba zablokované, neměla jsem jinou možnost, jen mu auto nechat před budovou, kde pracuje,“ dodala Richterová.

Další zářez. Předseda slovenského parlamentu Kollár bude mít 13 dětí s 11 ženami

Koktejl

Aktuálně platí Kollár na každého syna po 1500 eur (přes 35 tisíc korun), ale Richterová chce u soudu dosáhnout zvýšení této částky na 3500 eur (přes 82 tisíc korun) u staršího a na 2500 (téměř 59 tisíc korun) u mladšího syna.

Kollár reagoval slovy, že auto vrátit nechtěl a pečovatelku synům nevzal. „Stále ji platím a je k dispozici,“ zdůraznil.

S 10 ženami 12 dětí. Třinácté na cestě

Kollár má s deseti ženami celkem dvanáct dětí a třinácté je na cestě. Týdeník Plus 7 dní odhalil, že Kollár čeká dítě s aktuální favoritkou Laurou Vizváryovou (28). S touto blondýnkou se Kollár před časem vracel z Dubaje a týdeník nyní odhalil, že Vizváryová je těhotná.

„Vypadá to tak, že je v pokročilém stadiu těhotenství. I když oficiálně to zatím nepotvrdila, nedávno zveřejnila záběry, jak si prohlíží luxusní dětské postýlky,“ uvedl týdeník.

Předseda slovenského parlamentu vzkázal policii, ať si svoje kecy strčí do zadku

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám