Hlavní obsah

Popálenou matku vzbudili v Británii z umělého spánku a řekli jí, že její čtyři děti uhořely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Do noční můry se po čtyřech měsících v umělém spánku probrala matka čtyř dětí z britského Manchesteru. Když přišla k sobě, musela vyslechnout hrozivou zprávu, že její děti po žhářském útoku na jejich dům uhořely ve svých postelích. Jejich pohřbu se navíc nemohla zúčastnit, protože sama utrpěla vážné popáleniny a stále leží v nemocnici. V pátek o tom informoval server The Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Byli mou radostí ze života, nyní jsou mými anděly v nebi, jednou se tam se všichni sejdeme,“ napsala matka ve smuteční řeči, kterou za ni pronesli na pohřbu.

Její děti ve věku 3, 7, 8 a 15 let zavraždila trojice útočníků zvlášť zvrhlým způsobem. Do oken jejich domu hodili Molotovovy koktejly a zatarasili východ, aby rodina nemohla utéct.

Vraždy kvůli zábavě

Dva muži si za vraždu čtyř dětí odsedí doživotí s tím, že mohou být podmínečně propuštěni nejdříve po 40 respektive 37 letech. Partnerka jednoho z útočníků, která se na žhářském útoku také podílela, dostala od soudu trest 21 let vězení.

Bezpečnostní kamery trojici ve věku 20, 23 a 26 let zachytily krátce před útokem, kterak si kupuje pivo v obchodě a vtipkuje s obsluhou. Motiv jejich činu zůstává nejasný, patrně však šlo o zvrhlý způsob povyražení.

Reklama

Výběr článků

Načítám