Hlavní obsah

Mladému basketbalistovi zlomili nohu, aby se vešel do rakve

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Devatenáctiletý László P. z Budapešti byl nadějným basketbalistou, ale před časem zemřel při operaci srdce. Jak tento týden uvedl deník Blikk, jeho matka zažila na pohřbu šok, když zjistila, že pohřební služba jejímu synovi zlomila nohu, aby se vešel do rakve.

Foto: Blikk

Rakev byla malá, tak mladému basketbalistovi zlomili nohu.

Článek

Ztrátu syna Júlia velmi těžce nesla, ale navzdory tomu dokázala najít v sobě sílu a osobně zařídila všechny formality kolem pohřbu.

„Po smrti vypadal, jako by spal, tak jsem se rozhodla, že na pohřbu bude mít otevřenou rakev,“ uvedla matka. „U pohřební služby jsem zdůraznila, že syn byl 192 centimetrů vysoký, aby s tím počítali,“ dodala.

Matka složila zálohu a pohřební služba se měla postarat o vše ostatní. „Hodinu a půl před pohřbem mi telefonovali, že původně objednaná rakev byla malá, museli objednat větší, ale ta bude dražší. Dodali, že tělo od pasu dolů přikryjí,“ líčila Júlia. Matce bylo podezřelé, že dolní polovinu těla jejího syna přikryli.

„Odkryla jsem dolní část těla a myslela jsem, že omdlím. Levou nohu měl v kotníku zlomenou, aby se jim vešel do rakve,“ uvedla šokovaná Júlia, která chce případ dostat před soud.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám