Hlavní obsah

Manželku zdrogoval a pak ji nechával znásilňovat. Policie v Avignonu vyšetřuje deset let trvající násilí

Jitka Zadražilová, Novinky, Jitka Zadražilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsme zvyklí, ale tohle jsme tu ještě neměli, tvrdí policisté ve francouzském Avignonu, kteří rozplétají případ, v němž muž po dobu deseti let pravidelně zdrogovával svou manželku, kterou pak nechával znásilňovat jinými muži. V současné chvíli je ve vazbě 32 mužů, ale vyšetřovatelé případ stále ještě neuzavřeli, píše server týdeníku Focus.

Foto: Regis Duvignau, Reuters

Ilustrační foto

Článek

„Takový případ jsme tu ještě neměli,“ uvedl komisař Jérémie Bosse Platière. Kauzu policisté odhalili před rokem úplnou náhodou. Hlavní pachatel, dnes 68letý muž, se vlastně usvědčil sám. Ochranka ho totiž zadržela v obchodním domě, když šmíroval nakupující ženy, respektive natáčel je pod sukněmi.

Muž svou vlastní manželku omámil drogami, svlékl ji, místnost vytopil, aby se žena neprobrala, a postupně ji ‚dával k dispozici‘ mužům.
Jérémie Bosse

Policie mu během vyšetřování zabavila počítač a tam objevila šokující videa, v nichž muži znásilňují ženu v bezvědomí. „Muž svou vlastní manželku omámil drogami, svlékl ji, místnost vytopil, aby se žena neprobrala, a postupně ji ‚dával k dispozici‘ mužům,“ popsal vyšetřovatel.

Britský policista dostal za znásilnění a vraždu mladé Londýňanky doživotí

Evropa

Všichni věděli, o co jde

Nabídku sexu s ženou v bezvědomí dokonce inzeroval v nejrůznějších swingers fórech a vše si natáčel. Policie dosud identifikovala 45 mužů. „Nikdo z nich nemůže říci, že nevěděl, co se děje,“ prohlásil komisař. Věkové rozpětí mužů je od 24 do 71 let a rekrutují se ze všech sociálních vrstev. Byli to podle vyšetřovatelů nejen svobodní muži, ale také otcové od rodin.

Žena, které je nyní 60 let, se teprve nyní během policejního vyšetřování dozvěděla, jaké násilí na ní bylo pácháno, píše server týdeníku Focus.

Reklama

Výběr článků

Načítám