Hlavní obsah

Letuška se v březnu vyhnula zmizení v malajsijském letadle, její muž teď zahynul nad Ukrajinou

Novinky, jky

Neuvěřitelný příběh skýtá čtvrteční tragédie letounu společnosti Malaysian Airlines na Ukrajině. Jako z filmu Nezvratný osud působí neštěstí, které postihlo malajsijský manželský pár. Sanjid Singh vystřídal kolegu a nastoupil na osudný let MH17. Na jeho palubě zahynul. Jeho žena se přitom před několika měsíci naopak vyměnila s kolegyní ze zmizelého letu malajsijských aerolinek a zachránila si tak život. Tvrdí to aspoň Singhův otec.

Foto: Stringer, Reuters

Letoun linky MH17 na letišti Schiphol v Amsterodamu před odletem

Článek

Jako by se osud rozhodl, že Sanjidu Singhovi nebude dopřán klidný život. Když se v březnu jeho žena vyměnila s kolegyní ze zmizelého letu MH370, mohli oba slavit, že díky šťastné shodě náhod nebyli rozděleni.

O několik měsíců později se však od nich štěstí odvrátilo. Sanjid se vyměnil s kolegou a nasedl na let MH17, který byl nad Ukrajinou sestřelen. Jeho rozhodnutí se mu stalo osudným. Zpráva o jeho smrti zdrtila nejen jeho ženu, ale i celou rodinu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Malaysian Insider informoval na svém webu o tom, že 41letý stevard vystřídal svého kolegu na tomto letu doslova na poslední chvíli.

BEZ KOMENTÁŘE: Pád malajsijského letadla

„Vždycky nám volal, než vyrážel na cestu. Jeho žena se vyměnila z letu MH370 a on se teď vyměnil na tento let. Je to hrozné. Měl k nám dorazit v poledne po svém návratu z Amsterodamu. Jeho matka už připravila všechna jeho oblíbená jídla,” řekl serveru 71letý otec stevarda Jijar Singh.

Foto: Maxim Zmeyev, Reuters

Trosky sestřeleného malajsijského letadla.

Letoun společnosti Malaysian Airlines byl ve čtvrtek sestřelen nad východní Ukrajinou a na jeho palubě našlo smrt všech 298 osob. O život přišlo mimo jiné i mnoho odborníků na výzkum AIDS.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám