Hlavní obsah

Horor při letu do Emirátů. Žena začala prudce krvácet, pilot musel nouzově přistát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Kvůli nezastavitelnému krvácení jedné pasažérky musel stroj společnosti Wizz Air na trase z Budapešti do Abú Dhabí nouzově přistát v Ankaře. Ženu odvezli z letiště do turecké nemocnice i s celou její rodinou.

Foto: Profimedia.cz

Letoun společnosti Wizz Air na letišti v Abú Dhabí

Článek

Hororový zážitek mají za sebou cestující na lince společnosti Wizz Air z Budapešti do Abú Dhabí ve Spojených arabských emirátech. Podle informací maďarského deníku Blikk začala žena ve středních letech najednou prudce krvácet a pilot se rozhodl nouzově přistát na letišti v Ankaře.

Letadlo odstartovalo z Budapešti ve čtvrtek odpoledne a zmíněná žena začala mít v průběhu letu zdravotní potíže. „Omdlela a členové posádky nás všechny uklidňovali, že na palubě je lékař. Dotyčná však najednou začala silně krvácet,“ líčil dramatickou situaci jeden z pasažérů.

Posádka vytvořila za pilotní kabinou improvizovanou ošetřovnu, ale ani přítomný lékař nedokázal prudké krvácení zastavit. „Bylo to jak z hororu. Všude byly louže krve a děti ošetřované ženy zoufale plakaly. Pilot se proto rozhodl nouzově přistát v Ankaře,“ uvedl cestující.

Za zvratky na zavazadlech dostala žena neuspokojivou kompenzaci. Aerolinky se omluvily

Cestování

Na letišti v tureckém hlavním městě už na ženu čekala záchranka, která ji odvezla do nemocnice. Ženu doprovodili do zdravotnického zařízení i členové její rodiny. Podle deníku Blikk chtěla čtyřčlenná rodina v Abú Dhabí strávit Silvestra. „Žena absolvovala před několika týdny operaci a pravděpodobně se jí otevřela rána,“ dodal list.

Letištní personál se snažil vyčistit palubu letadla od krve, jedno sedadlo však museli demontovat, protože bylo zcela nasáklé krví. Letadlo odletělo do původního cíle cesty se čtyřhodinovým zpožděním.

Airbus stihly hororové turbulence. Cestující hlavou prorazili strop interiéru

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám