Hlavní obsah

Berlusconiho sexuálních her se účastnilo přes 30 žen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miláno

Více než tři desítky žen, z nichž mnohé byly prostitutky, byly najímány pro soukromé večírky v římské vile italského premiéra Silvia Berlusconiho. Ve čtvrtek to oznámila milánská prokuratura, která v souvislosti s najímáním žen nově obvinila osm lidí. Berlusconi čelí soudu kvůli údajnému styku s prostitutkou, jež byla nezletilá.

Foto: Profimedia.cz

Italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

Na večírky přezdívané bunga bunga k Berlusconimu v letech 2008 a 2009 přicházely modelky, herečky, tanečnice i prostitutky, které často pocházely ze zahraničí. Nezletilá marocká tanečnice, kvůli níž čelí Berlusconi soudu, údajně neměla ani povolení k pobytu v Itálii.

Scénář večírků byl podle žalobců vždy stejný: po večeři se společnost oddávala sexuálním hrám. Ženy, které 74letý miliardář štědře odměňoval dary a úřady, premiéra hájí a tvrdí, že žádné orgie se neděly. Totéž tvrdí i předseda vlády, který ovšem nezapírá, že večírky v domech v Římě, Miláně a na Sardinii pořádal. O tom, že mezi pozvanými ženami byly prostitutky, údajně neměl ponětí.

Byly i ženy, které Berlusconiho odmítly. Známé italské herečce Manuele Arcuriové nabízeli zprostředkovatelé možnost uvádět výroční hudební festival v San Remu za sex s ministerským předsedou. Arcuriová nabídku nepřijala.

Obliba premiéra Berlusconiho u veřejnosti je na historickém minimu. V posledních průzkumech uvedlo pouze 24 procent lidí, že za ním stojí. Před třemi lety to bylo 62 procent voličů.

Reklama

Související články

Berlusconi stanul u soudu kvůli úplatkům

Italský premiér Silvio Berlusconi v pondělí stanul před milánským soudem, kde čelí obvinění z korupce. Bylo to poprvé, co přišel k soudu kvůli tomuto případu,...

Berlusconi provozuje divoké večírky dál

Navzdory obviněním před soudem, že zneužil své pravomoci a měl styk s nezletilou prostitutkou, provozuje italský premiér Silvio Berlusconi dál divoké večírky...

Berlusconi bude opět kandidovat na premiéra

Italský premiér Silvio Berlusconi (74) se bude podle špiček své strany Lid svobody (PdL) při parlamentních volbách v roce 2013 ucházet o úřad ministerského...

Výběr článků

Načítám