Hlavní obsah

Zákazník v Turecku zastřelil taxikáře ze zadního sedadla. Vraždu natočila palubní kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Izmir

Šokující případ chladnokrevné loupežné vraždy taxikáře otřásl městem Izmir na západě Turecka. Zločin se odehrál kolem půl čtvrté v noci na středu.

Palubní kamera natočila, jak pasažér v Turecku zastřelil taxikáře a pak ho okradlVideo: Reuters

 
Článek

Podezřelým je podle deníku Hürriyet Daily News devatenáctiletý mladík, kterého policie dopadla.

Pachatel s lékařskou rouškou na tváři a kapucí na hlavě se po nastoupení do vozu usadil na zadním sedadle za řidičem.

Na videozáznamu je slyšet, jak řidič zákazníkovi říká, že za normálních okolností by v tuto hodinu zákazníka už nepřijal a že je na cestě domů. Kvůli chladnému počasí ale udělal výjimku, protože „není správné nechávat lidi v takovém počasí na ulici“.

Desítkami ran ubodal v Praze řidiče taxi, aby se dostal do vězení. Vyfasoval 17,5 roku

Krimi

Před opuštěním auta mladík na řidiče třikrát vystřelil, načež mu sebral telefon, sluchátka a utekl. Po vystoupení z auta vrah k bezvládnému muži za volantem řekl, že by některým lidem neměl důvěřovat.

Řidič pomáhal obětem zemětřesení

Při výpovědi na policii útočník popřel, že by nastoupil do taxíku s úmyslem loupeže. Tvrdil, že k incidentu došlo „spontánně“.

Taxikář skončil s těžkými zraněními v nemocnici, kterým týž den večer podlehl. Převoz jeho těla do Institutu soudního lékařství doprovázela kolona 250 aut taxislužby.

Kolegové oběti řekli, že zavražděný taxikář byl velmi laskavý člověk a že mnoha obětem loňského katastrofálního zemětřesení na jihovýchodě Turecka poskytoval bezplatné služby.

Američan zavraždil otce a jeho useknutou hlavu ukazoval na internetu

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám