Hlavní obsah

Žena uřízla manželovi přirození a hodila ho do drtiče odpadu, prý si to zasloužil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

V pátek by měla být předvedena k soudu v kalifornském okrese Orange County 48letá Catherine Kieu Beckerová, která 12. července v Garden Grove uřízla penis svému muži a hodila jej do drtičky odpadu. Je obviněna z týrání a z těžkého ublížení na zdraví, uvádí CNN.

Foto: Reuters

Catherine Kieu Beckerová

Článek

Dále je žena vietnamského původu známá i jako Que Anh Tran obviněná z užití vražedné zbraně a z vážného poškození zdraví. Pokud by byla uznána vinnou ve všech bodech obžaloby, může dostat doživotí bez šance na předčasné propuštění.

"Ženě bylo zamítnuto propuštění na kauci a musela zůstat ve vazbě," řekla mluvčí prokuratury v Orange County Farrah Emaniová.

Připravená akce

Podle policie zřejmě žena zamíchala svému muži, s nímž se rozvádí, do večeře jed nebo prášek na spaní. To zatím ale není jisté, protože ještě nejsou známé výsledky toxikologických testů.

Když se Becker najedl, cítil se unavený a po deváté večer si šel lehnout. Žena mu pak přivázala ruce a nohy k rohům postele pomocí nylonové šňůry. Když se probral, stáhla mu kalhoty, vzala jeho penis a uřízla ho. Úd odnesla do kuchyně a hodila do drtičky odpadu, kterou zapnula. Orgán tak znetvořila.

Žena pak zavolala záchranku. Zdravotníci a policisté našli krvácejícího muže připoutaného k posteli. Sanitka odvezla muže do nemocnice, kde se podrobil operaci. Zatím není známo, s jakým výsledkem. Nebylo to zveřejněno s ohledem na soukromí poškozeného. Policistům žena řekla, že si to zasloužil.

Nový případ Bobbitt

Případ je v Orange County srovnáván s podobnou kauzou z roku 1993, kdy Lorena Bobbittová uřízla penis svému manželovi. Přirození pak vyhodila z okna auta. Podařilo se jej však najít a přišít.

Bobbittová byla nakonec zproštěna obvinění kvůli duševní chorobě. Uvedla, že ji muž zneužíval. Manžel ale byl zproštěn viny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám