Hlavní obsah

Z vraždy osmi lidí v obytném přívěsu obvinili v USA příbuzného

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká policie v pátek zatkla dvaadvacetiletého Guye Heinzeho a obvinila ho z osminásobné vraždy, která byla spáchána na konci srpna v obytném přívěsu u Brunswicku ve státě Georgia, uvádí ČTK.

Článek

Guy Heinze byl už jednou v souvislosti s vyšetřováním masakru zatčen. Sám zavolal na policejní linku 911 a oznámil: "Celá moje rodina je mrtvá." Když policie na místo tragédie dorazila, našla sedm zavražděných lidí a dvě těžce zraněné osoby. Jedna z nich později zemřela. Mezi mrtvými byl Heinzeho otec, strýc a teta a čtyři bratranci a sestřenice. Tříletý chlapec zůstává v kritickém stavu.

Policie ale dosud neuváděla, že by Heinze byl podezřelý. Byl zadržen 29. srpna pro lživou výpověď a maření důkazů. Odnesl z místa činu brokovnici a uložil ji v autě. Taky u něj nalezli marihuanu. V úterý byl na kauci propuštěn.

Obrat podle policie přinesly dva nové důkazy, policie ale neuvedla, jaké. Velitel policie v okrese Glynn Mat Doering ale televizní stanici WTOC odpověděl na otázku o jeho vině: „Nemám nejmenších pochyb.“

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám