Hlavní obsah

Hororový nález v Coloradu. Noví majitelé domu našli v mrazáku lidskou hlavu a ruce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grand Junction

Hrůzný nález učinili ve městě Grand Junction v americkém státě Colorado lidé, kteří vyklízeli svůj nově koupený dům po předchozích majitelích. V mrazáku našli lidskou hlavu a useknuté lidské ruce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nemovitost podle listu Daily Mail změnila majitele začátkem tohoto měsíce. Noví vlastníci uspořádali na dvoře před domem bleší trh, aby se zbavili harampádí, které zůstalo po původních obyvatelích domu.

Jeden pár projevil zájem o mrazicí box, v němž ještě zůstalo nějaké maso. Byl tam ale i černý pytel s lidskou hlavou, o níž kriminalisté zatím nebyli schopni říci, zda byla mužská, nebo ženská. Ihned začali prohledávat složky o pohřešovaných lidech, aby se pokusili osobu, jíž hlava patřila, identifikovat.

Sousedka, která bydlí na druhé straně ulice, si v jednu chvíli všimla, že se v domě naproti objevili lidé v ochranných oblecích. Co se stalo, se dozvěděla od páru, který si chtěl odvézt zmíněný mrazák.

V domě dřív bydlela matka se synem

Dvojice přišla k jejím dveřím a požádala ji, jestli by nemohli použít její toaletu. „Pustila jsem je dovnitř a v duchu jsem se ptala, co se to děje,“ uvedla sousedka.

„Oni mi řekli, že otevřeli mrazák, aby jej vyprázdnili a mohli si jej odvézt, a že na ně vypadla hlava. Lidská hlava,“ dodala sousedka s tím, že v boxu byly také lidské ruce.

Další soused podle listu The New York Post vypověděl, že v domě dříve bydlela matka se synem a že oba odjeli ve stejný den, kdy dům prodali. „Ten pán se o matku staral. Nikdy k nim nechodilo moc lidí,“ řekl.

Úřad okresního šerifa označil případ za vraždu. „Důkladné vyšetření události je pro nás nejvyšší prioritou. Doufáme, že oběť identifikujeme a zachováme k ní i její rodině úctu,“ stojí v tiskové zprávě.

Brutální vražda v Bratislavě. Vrah měl oběti vyříznout srdce

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám