Hlavní obsah

Brutální vražda v Bratislavě. Vrah měl oběti vyříznout srdce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V Bratislavě byla zavražděna osmačtyřicetiletá Slovenka. Vedle jejího těla leželo vyříznuté srdce a vědro s jejími vnitřními orgány. Slovenská média informovala, že tělo ženy našla policie ve čtvrtek ve druhém bratislavském obvodě na Prievozské ulici.

Foto: Polícia SR

Slovenská policie při zásahu

Článek

Web noviny.sk uvedl, že žena měl rozříznutou levou stranu tváře, hrudník a nohu. „Vedle těla leželo vyříznuté srdce a vědro s vyříznutými vnitřními orgány. Tělo bylo přikryté dekou, na které se měl nacházet britský pas,“ uvedl web.

Podle tvnoviny.sk měl být pas vystavený na jméno zavražděné ženy. „Bližší informace poskytneme, když to situace ve vyšetřování dovolí,“ uvedla policie.

Podle sousedů byla zavražděná Patrícia milá žena, ale měla sklony k alkoholismu. Z vraždy je podezřelý její partner, sedmačtyřicetiletý Jozef Hanusek, který se k Patrícii měl chovat agresivně a vyhrožoval ji.

Hanusek je nezvěstný od středy 3. ledna 2024 od 16:30, kdy ho sousedé viděli naposled. Policie po něm vyhlásila pátrání jako po nezvěstném. „Nezvěstnost osoby má souviset s předmětným případem,“ potvrdil televizi Markíza bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff.

Foto: Facebook/Policie SR

Nezvěstný Jozef Hanusek

Podle deníku Nový čas pracovala Patrícia jako číšnice a z bytu se často ozývaly hádky. „Její přítel vykřikoval, že jí utrhne hlavu,“ řekla jedna ze sousedek.

Obžaloba: Při znásilnění si s obětí udělal selfíčko a poslal ho jejímu příteli

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám