Hlavní obsah

Američanka podezřívala řidiče Uberu, že ji unesl. Střelila ho do hlavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zmařeným životem skončila jízda prostřednictvím přepravní společnosti Uber v texaském El Pasu. Zákaznici původem z Kentucky během jízdy vyděsila směrová značka na město Juarez a v přesvědčení, že ji smluvní taxi unáší do Mexika, tasila zbraň a řidiče na dálnici střelila do hlavy. K incidentu došlo už 16. června, v pondělí o něm informoval server New York Post.

Foto: Profimedia.cz

Vůz texaské policie

Článek

Směrovka na Juarez 48letou Phoebe Copasovou zmátla zřejmě proto, že město leží na hranici s Mexikem, zasahuje ale do obou zemí - jeho část se nachází i na území Spojených států. To si však zákaznice neuvědomila, řidiče vyfotila, napsala svému příteli SMS, že je unášena, a navíc řidiče střelila pistolí, kterou vytáhla z kabelky.

Zda výstřel z hlavně namířené zbraně vyšel nedopatřením, zatím není jasné, uvádějí americká média. Auto po něm narazilo do zátarasu na dálnici. Dvaapadesátiletý řidič Daniel Piedra Garcia byl po incidentu v nemocnici ještě několik dní udržován při životě na přístrojích, rodina ale vzhledem k nulovým šancím na uzdravení souhlasila s jeho odpojením.

Osmačtyřicetiletá cestující tak stane před soudem pro podezření z vraždy.

Server New York Post napsal, že se fatálně zmýlila, její vůz se z objednané trasy neodchýlil a do Mexika nemířil.

Dvouletý chlapec zastřelil v USA svou těhotnou matku

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám