Hlavní obsah

Dvouletý chlapec zastřelil v USA svou těhotnou matku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Norwalk

Dvouletý chlapec zastřelil v polovině června v Norwalku v americkém Ohiu svou matku, která byla v osmém měsíci těhotenství. Žena ani nenarozené dítě nepřežily.

Foto: Profimedia.cz

Policie v Ohiu. Ilustrační foto

Článek

Jednatřicetiletá žena, ač byla postřelena, zvládla sama zavolat na policii, kde popsala, že ji její syn střelil do zad. Uvedla také, že je v osmém měsíci těhotenství.

Následně podle CNN volal na linku 911 její manžel. Řekl, „že mu telefonovala manželka, křičela něco o synovi a že má volat na 911“.

Policisté se museli do domu dostat násilím, protože bylo zamčeno. Žena byla i se synem v ložnici. Byla při vědomí a policistům popsala, co se stalo.

Nabitá pistole v nočním stolku

Záchranáři ji odvezli do nemocnice, kde jí provedli císařský řez, dítě ale bylo mrtvé. Za mrtvou byla následně prohlášena i žena.

Ve zbrani, z níž chlapec střílel, byl nalezen plný zásobník na 12 nábojů. Pistole byla v nočním stolku. Policisté uvedli, že v domě bylo množství dětských bezpečnostních pojistek na dveřích a zásuvkách. A také další zbraně.

Ve Virginii obvinili ženu, jejíž šestiletý syn postřelil učitelku

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám