Hlavní obsah

Pavel odpověděl na Babišovu výzvu. Ukázal své fotky se státníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezidentský kandidát Andrej Babiš (ANO) vyzval po prvním kole prezidentských voleb svého protivníka generála Petr Pavla, aby zveřejnil fotografie, na kterých je s nějakým prezidentem nebo světovým politikem. Pavel to vzápětí udělal, na jedné fotce je třeba s americkým exprezidentem Donaldem Trumpem.

Petr Pavel zveřejnil své fotografie se světovými státníky.Video: Twitter/@general_pavel

 

Reklama

Článek

„Když se pan Pavel tak chlubí kontakty, tak ať ukáže nějakou fotku s prezidentem nebo světovým politikem,“ vyzval v České televizi v den vyhlášení výsledků voleb Babiš generála Pavla.

Foto: Česká televize ČT24

Ať ukáže fotky s prezidenty a politiky, vyzval Andrej Babiš Petra Pavla.

A tak to Pavel udělal. „Výzva přijata,“ napsal a spolu s tím sdílel na Twitteru video, kde je nejen s evropskými prezidenty, ale i s dalšími světovými lídry.

Rukou si potřásá například s chorvatskou či litevskou prezidentkou, americkým exprezidentem Donaldem Trumpem, papežem Janem Pavlem II., Václavem Havlem nebo třeba s generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem či náčelníkem ruského generálního štábu Valerijem Gerasimovem.

První kolo voleb proběhlo minulý týden v pátek a v sobotu. Do druhého kola postoupili s velkým odstupem dva favorité. Zvítězil v nich s 35,4 procenta hlasů Petr Pavel následovaný Andrejem Babišem s 34,99 procenta. Třetí ekonomka Danuše Nerudová měla necelých 14 procent.

Druhé kolo voleb proběhne 27. a 28. ledna.

Pavlovi přistály na účtu miliony. Babišovi desetníky a nadávky

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám