Hlavní obsah

Bookmakeři mají o favoritech jasno, Nerudové už moc nevěří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Favoritem sázkových kanceláří na vítězství v prvním kole prezidentské volby je předseda ANO Andrej Babiš. Na celkové vítězství je naopak nejnižší kurz na generála ve výslužbě Petra Pavla. Bookmakeři v předvečer prvního kola už naopak příliš nevěří ekonomce Danuši Nerudové.

Foto: Právo, Novinky

Favorité prezidentské volby. Zleva Petr Pavel, Danuše Nerudová a Andrej Babiš.

Reklama

Článek

Na tom, že Babiš postoupí do druhého kola voleb z prvního místa, se shodnou Tipsport a Chance i Fortuna. První dvě sázkové kanceláře mají pro tuto eventualitu kurz 1,65:1, Fortuna 1,62:1.

Na vítězství Pavla v prvním kole je u Tipsportu a Chance kurz 2,4:1 a 2,45:1 u Fortuny. Sázka na Nerudovou a její ovládnutí prvního kola se momentálně bude realizovat v kurzu 20:1 u Tipsportu a Chance a 21:1 u Fortuny.

Kurzy na Babišovo vítězství v prvním kole přitom razantně klesly po pondělním osvobozujícím rozsudky v kauze Čapí hnízdo.

Slíbil mi, že to nezveřejní, setřela vtipně Pekarová Adamová Babišovu lživou kampaň na sítích

Domácí

Favoritem na celkové vítězství v prezidentském klání je u sázkových kanceláří Pavel. Po debatách v České televizi a na Primě, kterých se Babiš nezúčastnil, je kurz na vítězství generála ve výslužbě 1,45:1 u Tipsportu a Chance a 1,48:1 u Fortuny.

Na Babišovo celkové vítězství je možné si vsadit v kurzu 3,5:1 u Tipsportu a Chance a 3,4:1 u Fortuny. Sázku na vítězství ekonomky Nerudové je možné u všech tří sázkových kanceláří zhodnotit v kurzu 13:1. Ještě koncem minulého týdne přitom kanceláře nabízely na její celkový triumf kurz kolem 3,3:1.

Sázka na vítězství kteréhokoliv dalšího kandidáta by pro sázejícího znamenala pohádkové zbohatnutí v kurzu od zhruba 400:1 do 1600:1.

Výrok soudu u sázkařů výrazně zahýbal s kurzem na Babišovu výhru

Prezidentské volby

Průzkumy a kurzy bookmakerů v prezidentských volbách 2023

Prezidentské volby

Reklama

Výběr článků

Načítám