Hlavní obsah

Škodovky budou mít v Běšinách jubilejní sraz

Novinky, Zdeněk Kolář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přijeďte s námi 2. září oslavit výroční 30. celostátní sraz Škoda a 15 let ŠKODA teamu do Běšin u Klatov.

Foto: Roman Schavel

Pozvánka na výroční 30. Škoda sraz do Běšin u Klatov.

Článek

Ředitel agentury ŠKODA team Roman Schavel zve na tradiční Rally sraz ŠKODA. „Těšit se na vás budeme v pátek 2. září od 12 hodin.”

Na závodící posádky bude čekat administrativní, technická přejímka a seznamovací jízdy. Tuneři budou mít čas se v klidu ubytovat, připravit auta a poklábosit. Na večer je připraveno AUTO KINO, promítat se bude kultovní film Upír z Feratu.

Sobotní dopoledne bude probíhat v záplavě soutěží. Nejhezčí vozy srazu, nejhlasitější výfuk a aparatura, manuální zručnost i poznávačka. Ve stánku pořadatelů se na návštěvníky bude těšit úřadující Dívka ŠKODAteamu Šárka Lisová a představí nový kalendář na rok 2017. Samozřejmostí je i autogramiáda. Svoji účast přislíbili i kluci z "Feldou do Číny", přijďte si poslechnout jejich historky i prohlédnout s čím přijeli.

„Ve 12 hodin odstartujeme z kempu závod o pohár ŠKODAteamu a na závodící posádky čeká celkem 20 kilometrů na uzavřené trati. Divácky nejzajímavější a nejnavštěvovanější Čínovský okruh a Koráb. Tuneři budou z kempu odjíždět ve 13:30 a čeká na ně sprint, spanilá jízda čínovským okruhem a sledování RZ4 Čínov,” uvedl Roman Schavel.

Večer se všichni sjedou v kempu. Na programu bude promítnutí klipu ze srazu a vyhlášení výsledků. Účastníky čeká také vyhodnocení nejvěrnějších účastníků. Poté se bude slavit, připraven bude Open Air festival, společně s kapelou Snikers se bude vzpomínat na první srazy. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám