Hlavní obsah

Řidič nepřežil čelní srážku vozidel, policie hledá svědky nehody

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čelní srážka dvou vozidel v sobotu 11. února v obci Homole se stala smrtelnou pro třiašedesátiletého řidiče Fiatu. Čelní náraz nepřežil a policie nyní hledá svědky dopravní nehody.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Ilustrační foto, čelní náraz vozidel.

Článek

Vozidla jedoucí v sobotu krátce po jedenácté hodině dopolední po silnici II/143 v obci Homole na Českobudějovicku. Třiašedesátiletý řidič Fiatu Punto jel od obce Planá směrem do obce Homole. Z opačného směru jel osmatřicetiletý řidič ve vozidle VW Passat. Obě vozidla se z dosud nezjištěných příčin čelně srazila.

Záchranáři se k havarovaným vozidlům dostali rychle, ale i přes jejich snahu nemohli třiašedesátiletému řidiči pomoci. Osmatřicetiletý řidič byl těžce zraněn a převezen do nemocnice.

„Policisté žádají veřejnost o pomoc při šetření této tragické dopravní nehody. Případní svědci, kteří ve zmíněnou dobu a místem dopravní nehody projížděli a střet vozidel přímo viděli, ať kontaktují policisty na lince 158. Policisté předem děkují za jakékoliv informace směřující k objasnění příčin a okolností této tragické dopravní nehody,“ informovala jihočeská mluvčí Lenka Holická.

Reklama

Výběr článků

Načítám