Hlavní obsah

Ranní nehody na Zlínsku ovlivnila mlha a námraza

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke dvěma nehodám vyjížděli ve středu 23. listopadu ráno profesionální hasiči ze Zlína. Jeden vůz skončil na střeše v lese, druhá dvě auta se srazila v křižovatce. Všichni tři řidiči skončili v nemocnici. Stoupající počet nehod je přičítán mlhám a také namrzlým komunikacím.

Foto: HZS Zlínského kraje
Článek

První nehoda se stala krátce před půl sedmou u Zádveřic, kde se přímo v křižovatce čelně srazily dvě Felicie.

"Nehoda zablokovala důležitou křižovatku na Vizovice a Luhačovice. Během krátké chvíle se vytvořily dlouhé kolony na frekventovaném hlavním tahu I/49," uvedl mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček. Oba řidiči byli se zraněním převezeni do nemocnice. 

Zhruba o hodinu a půl později hasiči spěchali k další nehodě do lesa mezi obcí  Březůvky a Zlínem, kde havarovala osobní Corsa. "Řidička nezvládla zatáčku a sjela ze silnice do lesa, kde se auto převrátilo na střechu. Z vraku se dostala ještě před naším příjezdem, utrpěla ale poranění hlavy," dodal Mitáček s tím, že žena byla rovněž převezena do nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám