Hlavní obsah

OC Forum Nová Karolina připravilo soutěž pro mladé hudebníky

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sólisté, kapely, zpěváci, skladatelé z Ostravy, a okolí i celé České republiky se mohou do 27. srpna 2017 zapojit do velké letní soutěže. Prázdninová akce obchodního centra Forum Nová Karolina s názvem Vyhrávej na pódiu! dává začínajícím i zkušeným amatérským i profesionálním hudebníkům možnost veřejně vystoupit a oslovit fanoušky.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 7.8.2017 Vyhrávej na pódiu" OC FORUM Nová Karolina. Michal Lee z Ostravy

Článek

„Ostrava, léto a hudební festivaly k sobě neodmyslitelně patří. Proto jsme se rozhodli takový malý festival zorganizovat v našem centru. Návštěvníci mají možnost si rozšířit své hudební obzory. Kapely a sólisté získat nové fanoušky. Zároveň vybereme jedno hudební těleso či interpreta, který bude mít v říjnu možnost vystoupit na dalším ročníku vyhledávané akce Karolina Okrobeerfest,” informoval Tomáš Lučan, marketingový manažer OC Forum Nová Karolina, které soutěž organizuje společně s obchodem s hudebninami Muziker.

Principem soutěže je, že každý přihlášený účastnik si natočí video, a to pak nechá kolovat na sociálních sítích na Instagramu a sbírá lajky. Současně musí odehrát koncert na připravém pódiu v obchodním centru přímo u obchodu Muziker. Organizátoři poskytnou soutěžícím pódium, ozvučení a pořípadě i hudební nástroje.

Nerozhoduje však počet návštěvníků koncertu, ale počet odeslaných lajků reagujících fanoušků na Instagramu. Soutěžící je mohou sbírat až do neděle 27. srpna, kdy bude soutěž uzavřena. Ten, kdo získá nejvyšší počet lajků, dostane poukaz na nákup v Muzikeru v hodnotě deset tisíc korun. Druhou a třetí cenou jsou poukazy v hodnotě pět, respektivě tři tisíce korun.

Podrobná pravidla soutěže jsou na webu obchodního centra a na Facebooku.¨

V neděli 6. srpna 2017 v 16:00 soutěžil mladý hudebník Michal Lee, který při svém vystoupení zahrál na klavír, kytaru a ukulele. Michalovi je 17 let, studuje druhým rokem na střední škole v Šilheřovicích obor cestovní ruch. Už na koncertě měl spoustu fanoušku, a tak je předpoklad, že bude mít i spoustu lajků.

Ještě vystoupí: v sobotu 12. srpna 2017 ve 13:00 hodin kapela Zostra, v neděli 13. srpna 2017 v 16:00 hodin Hilltop, v pátek 25. srpna 2017 kapela Světlo a 26. srpna 2017 v 17:00 hodin skupina Kámo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám