Hlavní obsah

Nové centrum ve Zlíně nabídne aktivity inspirované kulturou Latinské Ameriky, Balkánu a Asie

Novinky, Jakub Schmid

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návštěvníci zlínského centra ANKH mohou zažít přednášky, semináře, workshopy a besedy, v rámci nichž si zájemci mohou vyrobit netradiční předměty, seznámit se s kulturou a folklorem jiné země, nebo si odnést užitečné typy na úpravu interiérů.

Foto: Jakub Schmid

Prostory nového kulturního a relaxačního centra ve Zlíně.

Článek

„Velká část je také zaměřena na Metamorfní techniku. Je jakousi inspirací pro člověka vedoucí k životním změnám po stránce fyzické i emocionální,“ informovala jedna ze zakladatelek Daniela Valíková.

Myšlenka založit ve Zlíně tento ojedinělý projekt však vznikla úplnou náhodou, právě když se Daniela vracela ze Srbska a Zuzana z Brazílie. „Navštěvovali jsme spolu ve Zlíně stejnou základní školu. Poté jsme se několik let neviděli, dokud jsme se nepotkali při zpáteční cestě ze zmíněného zahraničí a projekt byl na světě,“ přiblížila druhá ze zakladatelek Zuzana Hanáková.

Dodala také, že ve Zlíně a přilehlém okolí jim tento druh vyžití chyběl. „Proto jsme se s Danielou rozhodly založit stabilní a přátelské místo, kde bychom se  potkávaly s ostatními lidmi a ukázali jim i kultury z jiných koutů světa,“ uvedla Zuzana Kubíčková.

Kulturní a relaxační centrum ANKH sídlí v místě Metamorfní techniky Zlín. V lednu mohou zájemci navštívit  přednášku Miroslava Hrabici, nebo se inspirovat na praktickém workshopu o zásadách feng shui. 

Další informace naleznete na webových stránkách http://metamorfnitechnikazlin.cz/centrum_ankh/, nebo na facebooku https://www.facebook.com/centrumankh

Reklama

Výběr článků

Načítám